Kroeggala

Kroeggala met onbeperkt (sterke) drank..

ICV feest

..

Zaterdag festivalweekend (Alleen voor Leden)

Dit ticket is alleen voor Leden! Op zaterdag 28 mei is het mogelijk om één dag van het mooiste weekend van het Lustrum te k..

Zwembadfeest

Donderdag 19 mei is het dan eindelijk zo ver, het eerste zwembadfeest der Unitas S.R. Pak je zwembroek, bikini en snorkel maa..

Diner Rouler

..

Reünisten trui

..

VVVtjesdag (festival)

Op 29 mei vindt de VVV'tjesdag plaats tijdens het festivalweekend op Breepark, Breda. Op dit festivalterrein zullen we volled..

Half festivalweekend

Van 28 en 29 mei vindt het festivalweekend plaats op Breepark, Breda! Op dit festivalterrein zullen we volledig Ondersteboven..

Volledig festivalweekend

Van 27 tot en met 29 mei vindt het festivalweekend plaats op Breepark, Breda! Op dit festivalterrein zullen we volledig Onder..

Pockies

..

Jaartrui 2020

De jaartrui van jaartje 2020. Ook als ouderejaars mag je deze trui bestellen...

Lustrum Huizenpakket

Haal het Lustrum in huis met het enige echte Ondersteboven Lustrum Huizenpakket! Dit pakket dat speciaal voor huizen is samen..

Prent Symposion

Deze prachtige prent is gemaakt door de enige echte Jeroen Krul en is te bestellen in A4 of A5 formaat. Na het bestellen geli..

Unitas manchetknopen

Neem na het bestellen van de manchetknopen contact op met de Quaestor III (q3@usr.nl) om ze op te halen!..

Unitas S.R. boeken

Wanneer u een boek van Unitas S.R. bestelt, gelieve contact op te nemen met de Quaestor III via quaestor3@usr.nl voor het oph..