Dies Dinnershow | Ouderejaars (jaartje 19+)

Number Four, Utrecht: 27 november 2020 om

Bij de Dies Dinnershow krijg je een heerlijk driegangendiner, onbeperkt drank en een hele avond vol vermaak en acts.

Dies Dinnershow | Ouderejaars (jaartje 19 en ouder)
€ 0.50

Let op! Dit zijn de tickets voor jaartje 2019 en ouder. Aanmeldingen van nuldejaars (jaartje 20) ongeldig verklaard.

Lees de voorwaarden goed door!

- Kaarten worden per tafel (van 4 personen) verkocht en je kan in deze webshop slechts 1 tafel kopen. Om in aanmerking te komen voor een kaartje betaal je in de webshop eenmalig 0,50 cent aan administratiekosten. Als je een kaartje hebt zal je door de Diescommissie een Google Forms opgestuurd krijgen waarmee je kan doorgeven uit welke vier personen jouw tafelgezelschap bestaat. Vervolgens krijgen alle personen die je opgeeft als tafelgezelschap een aparte factuur waarmee zij kunnen betalen voor een ticket voor de dinnershow. Wanneer andere personen van jouw gezelschap ook in de webshop een kaartje proberen te bemachtigen is slechts de eerste poging geldig. 

De factuur die je krijgt nagestuurd heeft een uiterlijke vervaldatum van 2 weken. Als het bedrag niet op tijd is betaald zal de gehele tafel geen ticket ontvangen.

- Je krijgt zo snel mogelijk een mail als je een plaatsje hebt weten te bemachtigen. Mocht het zo zijn dat je net te laat was, dan krijg je hier ook zo snel mogelijk bericht van en dien je vooralsnog op te geven met wie je aan tafel wilt zitten. Het betalen van de administratiekosten is dus geen garantie voor het bemachtigen van een kaartje.

- In verband met de coronawetgeving koop je een kaartje aan een specifieke tafel. Dit betekent dat je je kaartje niet zomaar door kan verkopen. Degene die jouw kaartje overkoopt komt aan de tafel te zitten waarvoor je oorspronkelijk een kaartje had. 

Corona

- Als de dinnershow niet door kan gaan door aangescherpte coronamaatregelen krijg je het geld van je ticket terug. Je wordt gelijk op de hoogte gesteld als dit het geval is. 

Voor verdere vragen kan je mailen naar dc@usr.nl